Första stämman är genomförd

2016-06-19  

I slutet av maj träffades 80 medlemmar i Häggvallsskolans idrottshall och höll årsstämma. Bland mycket annat så valdes en ny styrelse, i stort samma som tidigare, och de två förslagen från styrelsen behandlades och godkändes. Så nu gäller det – bara vi får in tillräckligt många bindande anslutningsavtal så kan vi genomföra projektet att bygga fiber i sydvästra Klövedal.

Avtalet, och villkoren, hittar du på första sidan på vår hemsida www.klovedalfiber.se Det skall skrivas på och signeras i två original. På blanketten står vart den skall skickas/lämnas. Protokollet från stämman är också publicerad på hemsidan under fliken MEDLEM.

Efter stämman blev det en livlig frågestund och vi från styrelsen hoppas att vi gav dom svaren som förväntades. Men du är självklart välkommen att höra av dig till info@klovedalfiber.se om du har egna frågor.

Vi har också lagt in en ny artikel från ST-Tidningen, som handlar om fiberföreningarna på Tjörn, under fliken DEBATT & MEDIA på hemsidan.