Lägesrapport nr 10

2017-07-07  

Lägesrapport nr 10:

Nu 518 avtal, men många saknas fortfarande

Enligt den senaste statistiken från Zitius så har vi nu 518 signerade avtal. Men fortfarande är det ytterligare drygt 100 som gjort intresseanmälan men ännu inte signerat beställningen.

Det är viktigt att känna till att en intresseanmälan inte är samma sak som ett signerat avtal. Antingen signerar du digitalt eller genom att posta ditt undertecknade avtal till

Telia Sverige AB, A273 Fiber
Box 50162
973 25 Luleå

Om du redan har signerat digitalt skall du ha fått en särskild bekräftelse i retur på mail från Zitius Service Delivery AB by Signr med två bifogade dokument som bevis att du har ett signerat avtal med Zitius.

Är du är osäker om du fullföljt din beställning så rekommenderar vi att du tar kontakt med Zitius på telefon 020-11 85 00.

Mer information hittar du på www.fibertillalla.se och på www.klovedalfiber.se

För att ge alla chansen att beställa en fiberanslutning till det förmånliga priset 10 900 kr har Zitius förlängt erbjudandet till den 31 juli.

518 signerade avtal innebär att vi uppfyllt kravet på minst 410 anslutningar för att Zitius skall bygga fibernätet. Dock kvarstår fortfarande kravet att överflytta vårt statsbidrag till Zitius. Nu har Zitius fått godkänt med överflyttning av statsbidraget från en annan fiberförening så vi har gott hopp om att skall fungera även för oss men just nu är det ju semesterperiod så vi fortsätter det arbetet i augusti.

Med vänliga hälsningar
Anders Björkqvist, ordförande