Bli medlem

Varför skall jag bli medlem?

Föreningen har ju nu tecknat avtal med en kommersiell aktör och föreningen kommer därför inte att ha något att göra med ägandet eller driften av fibernätet. Vi kommer dock att ha kvar föreningen åtminstone så länge det tar att bygga och driftsätta nätet. Föreningen planerar också att försöka handla upp större gemensamma avtal för tjänsteleveranser och på så sätt få ner priset. Föreningen kan sedan erbjuda medlemmarna att ansluta sig till dessa gruppavtal.

Endast personer och företag som äger fastighet(er) inom föreningens verksamhetsområde kan bli medlemmar.

Du som hyr lägenhet, hyr annan lokal eller har bostadsrätt kan få fiber genom att fastighetsägaren blir medlem. Tala med din hyresvärd/bostadsrättsförening.
Även om du inte kan bli medlem kan du ändå prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Är du osäker om du tillhör föreningens geografiska område så kan du kontrollera på verksamhetskartan karta. Glöm inte att sätta en bock vid Områden i paletten

Att bli medlem:

1: Betala in 100 kr till bankgirokonto 5005-2810. Märk inbetalningen med fastighetsbeteckningen (obs! både namn och nummer) + fastighetsägarens namn

2: Fyll i alla uppgifter i formuläret nedan till vårt medlemsregister.

3.: Om du har flera fastigheter så betalar du bara en medlemsavgift. Skriv i så fall om detta i Övrig information nedan.

Fastighetsägarens namn, obs! bara ett namn (obligatoriskt)

Klövedal gatuadress (obligatoriskt)

Postnummer (obligatoriskt)

Ort (obligatoriskt)

Fastighetsbeteckning, obs! både namn och nummer (obligatoriskt)

PermanentboendeFritidsboende

Telefonnummer

Mobilnummer

Epostadress

(Om fritidsboende, var vänlig och skriv in din adress till ditt permanenta boende i rutorna längre ner. Detta för utskick av information, avtal, fakturor etc. )

Permanent adress för fritidsboende:

Postnummer

Ort

Övrig information

Om du har problem med formuläret så kontakta vår webbadministratör